Direct zoeken:
sfeerafbeelding Wel zó handig dat uw notaris ook een ondernemer is die juridisch en fiscaal meedenkt.
Zakelijk / Onderneming

Een oplossingsgerichte visie, ook op u als ondernemer in privé.

Kies de ondernemingsvorm die uw bedrijf ten goede komt

De belangrijkste vraag is: wat heeft u voor ogen met uw bedrijf? Dat is het uitgangspunt, zowel bij starters als bij ‘gevestigde’ ondernemers. Vervolgens bekijken we op inventieve wijze welke ondernemingsvorm (zoals een vennootschap onder firma, een maatschap, een bv of nv) in uw geval het meest profijtelijk is. Zowel fiscaal als in termen van zeggenschap. Het resultaat: een advies dat zich altijd terugverdient!

Eén of meerdere compagnons? Maak afspraken voor de toekomst

Een goed vennootschapscontract heeft grote waarde. U wilt immers niet het risico lopen dat u uw deel in de onderneming kwijt bent als u de samenwerking met uw compagnon(s) opzegt. En wat gebeurt er als er ruzie ontstaat tussen u en uw compagnon(s)?


De creatieve mogelijkheden van de Flex-BV

Dankzij nieuwe wetgeving rond de ‘Flex-BV’ is het oprichten van een BV aanzienlijk vereenvoudigd. Hierdoor kan de BV voor u een aantrekkelijker ondernemingsvorm zijn. Hoe dan ook, met het advies van Notariskantoor Timmers weet u zeker dat u afspraken met elkaar maakt die een veilig fundament leggen onder de toekomst van u én uw onderneming.

Gerelateerde artikelen

Bel mij terug

Heeft u een vraag? Vul uw telefoonnummer in, dan bellen wij u.