Direct zoeken:
sfeerafbeelding De aanschaf van een pand is vaak een complex vraagstuk. Dat vraagt om de creativiteit van Notariskantoor Timmers.
Zakelijk / Financiering van een bedrijfspand

Wij kijken verder. En dan zie je meer!

Veel vragen, sterke oplossingen
Als u een bedrijfspand koopt, krijgt u te maken met allerhande financiële, juridische en fiscale vragen. Koopt u het pand in privé, wordt de holding eigenaar of is het beter om een aparte vastgoedvennootschap op te richten? Wat zijn de gevolgen als één van uw vennoten uittreedt? Diepgaand advies is hierbij onontbeerlijk, want al deze beslissingen hebben óók fiscale gevolgen. Samen met Notariskantoor Timmers komt u tot de sterkste oplossing.
 

Optimaal financieren
De financiering van een bedrijfspand kent ook de nodige complexiteit. Het komt regelmatig voor dat u als ondernemer in privé mee moet tekenen en dat heeft uiteraard zo zijn gevolgen. Bieden uw huwelijkse voorwaarden hierbij voldoende bescherming aan uw partner en uw onderneming? Vaak zijn er ook andere financieringsoplossingen mogelijk. Die zullen wij uitgebreid en helder met u bespreken. Zo kiest u altijd voor de beste financiering.

Bel mij terug

Heeft u een vraag? Vul uw telefoonnummer in, dan bellen wij u.